Termeni si conditii

  1. DEFINITII SI TERMENI

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre Refalco Design SRL si partenerii sai, prin intermediul site-ului de prezentare / magazinului virtual auvent.ro catre Cumparator si pot fi modificate oricand de catre Refalco Design SRL fara notificare prealabila.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Auvent – este denumirea comerciala a Refalco Design SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Str. Constantin Langa 68 Miroslava, avand numar de ordine in Registrul Comertului J22/1548/2009, cod unic de inregistrare fiscala RO 26058880.

 

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta de peste 18 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care plaseaza o Solicitare.

 

Vanzator – Refalco Design SRL – www.auvent.ro

 

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta de peste 18 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea „Termeni si Conditii”.

 

  1. POLITICA DE SOLICITARE OFERTA ONLINE

2.1. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 

2.2. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Auvent isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

 

2.3. Auvent poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Auvent are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

 

2.4. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

  1. POLITICA DE LIVRARE

Livrarea produselor se efectueaza in regim propriu cu autoturismele companiei. Termenul de livrare va fi stabilit de catre vanzator dupa confirmarea solicitarii online.

! Livrarea este Gratuita pentru comenzile de minimum 7.000 lei. Pentru comenzile sub aceasta suma livrarea se va efectua doar daca exista disponibilitate in zona expeditiei.