Tigla metalica Bucuresti

Tigla metalica pentru acoperis este disponibila cu grosimi de 0,40 mm, 0,45 mm si 0,50 mm. Oferta include transport gratuit oriunde in tara (pentru un acoperis complet comandat: format din tabla tip tigla metalica, sistem pluvial si accesorii in valoare de minim 5000 ron).
Plata se poate face prin transfer bancar sau cash in momentul livrarii. Tigla metalica trebuie montata pe acoperis de specialisti, va rugam apelati la montatori specializati (nu uitati sa verificati termenii de garantie).

Sisteme complete de acoperisProducator si distribuitor tigla metalica, sisteme pluviale, elemente de fixare si etansare, accesorii pentru acoperisuri intr-o gama variata de culori.
Montaj ProfesionalAsiguram montaj tigla metalica la cerere (nu sunteti obligati sa comandati si montajul) cu echipe specializate la preturi promotionale.
Transport GratuitAsiguram transport GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru produsele din tabla tip tigla metalica achizionate de la compania noastra.
Garantie 30 aniGarantie impotriva coroziunii 30 ani si 15 ani impotriva decolorarii. Garantia se refera la sistemele din tigla metalica comercializate de compania noastra.
Avantaje tigla metalica

Profile tigla metalica

* pretul promotional este valabil la achizitionarea unui sistem complet de acoperis.


Declar ca am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale pe acest site web.


Nu stii cum sa calculezi necesarul de materiale?

Foloseste formularele special create pentru a transmite dimensiunile acoperisului tau. In cel mai surt timp un consultant iti va face un calcul profesional Gratuit.

Calculeaza acum

Vrei sa comercializezi produsele noastre?

Alege sa devii partenerul nostru si beneficiezi de preturi speciale si bonusuri.